16 mei 2021 

Hoeslaken, de bescherming van je matras.

Van laken tot hoeslaken

Vroeger beschermde slechts een laken het matras. Door al het draaien en woelen bleef dit nooit strak liggen. Kreukels zorgen voor irritatie wat weer zorgt voor een onrustige nacht. Door elastieken in de hoeken te maken, en uiteindelijk zelfs helemaal rondom, werd het hoeslaken geboren. Een laken dat stevig en mooi om het matras zit, zorgt voor extra comfort. Zeker wanneer je ook een bewuste keuze maakt in het materiaal van je hoeslaken. 

Niet alleen elastiek, maar ook de stof maakt het verschil!

Ik heb drie verschillende hoeslakens in het assortiment, allemaal gemaakt van dezelfde unieke vezel. De verschillen zitten vooral in de hoogte van de vezel. De hoogste en daarmee warmste is de Pluche, speciaal voor alle koukleumen. Je stapt niet meer in een koud bed en krijgt zeker (weer) warme voeten. Dit maakt het pluche hoeslaken erg uniek.

Een iets koelere variant is het hoeslaken van Mink. Deze is fluweelzacht en heeft nog steeds een warme instap. Dit is de favoriet van vele klanten!

Echter voor dagen zoals dit, waarbij de temperatuur oploopt, zijn deze twee variaties vaak aan de warme kant. We misten een glad en koeler hoeslaken in ons assortiment. Tot nu!zijde hoeslaken

Ontdek het zijde hoeslaken!

Glad, luxe en extreem comfortabel is dit zijde hoeslaken. Je stapt niet in een koud bed, maar wanneer je je omdraait voelt het hoeslaken wel aangenaam koel aan. Ideaal voor in de zomer! Of voor iedereen die het sowieso wat warmer heeft in bed is dit hoeslaken een mooie aanvulling.

Het hoeslaken is 100% vegan geproduceerd! Het is een zeer duurzaam product voor mens, dier en milieu. De Klima well functie voorkomt dat het beddengoed klam of vochtig wordt en is tegelijkertijd slijtvast. Hierdoor zul je er jarenlang plezier van hebben.

TIP: Was het hoeslaken voor het eerste gebruik, zodat overtollige pluisjes verdwijnen. Hier is een kort wasprogramma op max. 30 graden prima voor. En het belangrijkste: gebruik géén wasverzachter of 3-in-1 wasmiddel. Dit geldt overigens voor alle producten! ;) 

Heb ik je interesse gewekt?

Zelf uitproberen
Uiteraard kun je ook eerst zelf uitproberen welk hoeslaken het best bij jou past. Laat hier je gegevens achter, dan zorg ik dat er een hoeslaken jouw kant op komt!

Die wil ik
Ben je al overtuigd van dit nieuwe hoeslaken? Dan is dit je kans om deze zijde variant direct aan te schaffen! Klik hieronder op de button met de juiste maat, vul de kleur (en eventueel maat) in bij de opmerkingen en je bestelling wordt direct verwerkt. De levering duurt ongeveer een week. 

90 x 200 cm                         160 x 200 cm                        180 x 200 cm 


Heb je nog vragen over dit artikel, slaap of nachtrust in het algemeen?

Mocht je persoonlijk advies willen over de producten, stuur dan even een mailtje: hallo@nachtrustacademy.nl

Heb een goede nachtrust,
Mariëlle 

* Ken je iemand die ook iets aan deze informatie zou hebben? Stuur het artikel gerust door! Vinden we zelfs heel fijn wanneer je dat doet. ;) Dankjewel.Over de schrijver
arrow_drop_up arrow_drop_down