16 mei 2021 

slapen is liggen en je ogen dichtdoen, toch?

Ik hou me al een tijd bezig met het onderwerp ‘slaap’.

Althans, dat dacht ik.

Al jaren maak ik veel mensen blij met het verbeteren van hun slaap door de mooie producten van Optidee. Mensen met rugklachten hebben betere nachten door te slapen op een unieke topdekmatras. Of anderen die het steeds koud hebben in bed en niet uitrusten, omdat het zoveel energie kost om warm te blijven. Het zachte beddengoed geeft een echt wellness-gevoel, waardoor hun slaapcomfort beter is en ze uitgeruster wakker worden. Maar ook mensen die minder last hebben van hun allergie of die weer voldoende steun krijgen door een goed kussen.

Allemaal voorbeelden waarbij ik met de unieke producten een bijdrage heb kunnen leveren aan het verbeteren van hun nachtrust. Het begon vooral vanuit eigen ervaring: ik heb zelf fibromyalgie en ik ben een enorme koukleum. Het beddengoed en de topdekmatras hebben echt een groot verschil gemaakt in mijn nachtrust.

nachtrust

Toen viel alles stil…

Ik gaf vooral demo’s aan huis om over deze mooie home wellness producten te vertellen en mensen de mooie stoffen te laten voelen. Hoe moest ik nu verder nu alles geannuleerd was? Ik ben overgegaan op het geven van online advies en demo’s. Alleen merkte ik dat ikzelf door alle stress en zorgen een echt slaapprobleem aan het ontwikkelen was.

Door al het omdenken en veranderen van koers kon ik niet meer de rust vinden om ’s nachts te slapen. Overdag mocht ik van mezelf niet rusten, want er moest gewerkt worden! Die ‘modus’ heb ik altijd gehad: ook al werkte ik veel in de avonden, dat mocht ik overdag niet compenseren. Dat hoort niet. Een nare overtuiging die ik mijzelf had aangeleerd. Het werkt ook niet mee als je écht slaap tekort komt.

Ik ben me gaan verdiepen in SLAAP

Ik dacht: ‘Ik ben vast niet de enige die hier tegenaan loopt.’  De producten van Optidee hebben mij al zoveel geholpen, maar alle info uit deze boeken maakt dat ik het nog beter begin te begrijpen. Die twee SAMEN gaat het verschil maken! Daar begon zonder dat ik het echt door had, mijn slaap-avontuur. Leuk dat je er bent, ik neem je graag mee in al mijn belevenissen.

heb een goede nachtrust.
Mariëlle  ♥


 

Over de schrijver
arrow_drop_up arrow_drop_down