Vind jij nachtrust belangrijk en wil je graag mensen  helpen?

Dan is dit misschien wel op je lijf geschreven!

Ik ben op zoek naar mensen die enthousiast zijn over de producten en het thema nachtrust. Mensen die (willen) ondernemen en van aanpakken houden. Met #teamNachtrust maken we samen mensen nog meer bewust hoe belangrijk slaap is en hoe het verbeteren daarvan al begint bij je bed. Hoe je je leefstijl eenvoudiger verbetert wanneer je nachtrust goed is. 

Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden, zowel live als  online met bijvoorbeeld de Nachtrust Academy. Zeker nu er ook digitaal zoveel kan, maakt het mij niet uit waar je woont. Ik zie het wel voor me:  een team door het hele land. In elk stadje een ander schatje. Op die manier is er  altijd een member van #teamNachtrust in de buurt om iemand van  verder advies of uitleen te voorzien. 


  • een nieuwe uitdaging aan te gaan, misschien wel naast je bestaande werk?
  • meer te leren en delen over 'nachtrust' en je bed?
  • om voor jezelf te beginnen, mét support van een team?
  • flexibel te zijn in je werktijden en aantal uren werk?
  • je huidige business uit te breiden met nachtrust, zowel qua inhoud als qua inkomsten? 

Denk je: 'Oeh dit klinkt wel heel tof!' Vind je het misschien ook wel spannend?! Geen zorgen, ik ben hier om je te helpen en mee te nemen in alle opties. Laten we beginnen met de eerste stap: met elkaar in contact komen. Kies de manier die bij jou past: mail me, bel me of stuur een app'je op 06 414 99 444. Op die manier kunnen we van gedachten wisselen en kijken of we elkaar verder kunnen helpen. Samen kun je altijd meer dan alleen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten, Mariëlle