Wat beïnvloedt jouw nachtrust?

Vul de checklist in en kom er achter!


  gratis checklist


checklist scheef

Nachtrust Academy slaapcoach Marielle

Wanneer ik met mensen in gesprek ga over het onderwerp slaap, is de eerste reactie altijd: 'Oh, maar ik slaap prima hoor!'. Totdat... we er verder over kletsen. Dan blijken ze toch wel eens moeilijk in slaap te komen door koude voeten of gedurende de nacht regelmatig wakker te liggen. Het is 'gewoon' geworden en lijkt erbij te horen, terwijl juist dit soort dingen veel verschil maken in je nachtrust. Vaak zijn het zelfs dingen die je eenvoudig kunt aanpakken en veranderen.

Dus ook wanneer je denkt dat je een goede nachtrust hebt, vul de checklist eens in. Ontdek of je echt zo goed slaapt of dat er misschien toch verbeterpunten zijn. 

nachtrust academy home

Nachtrust is meer dan alleen slaap!

Oh ja?


Wat beïnvloedt jouw nachtrust?

  • Welke ongemakken verstoren jouw nachtrust?
  • Zijn deze lichamelijk of is er een andere oorzaak?
  • Hoe gemakkelijk val je in slaap?
  • Kun je een hele nacht doorslapen?
  • Wordt je uitgerust wakker en spring je je bed uit?
  • Is je slaapkamer een fijne, rustgevende plek?


Al die dingen bepalen hoe goed je slaapt en hoe uitgerust en energiek je de dag begint. Ben jij klaar voor de eerste stap in het verbeteren van je nachtrust? 

50%
Ik wil de checklist!
Yes, doe mij die checklist!
checklist Nachtrust Academy

Misschien zijn er dingen waar je last van hebt. Van die kleine kwaaltjes die je voor lief neemt en waarvan je geen idee hebt dat het (ook) invloed heeft op je slaap en nachtrust.

Om die reden heb ik deze overzichtelijke checklist gemaakt: in no-time heb jij inzicht in de strubbelingen die je slaap verstoren. En dát is de eerste stap in het verbeteren van je nachtrust, inzicht krijgen.

Wil jij eindelijk weer eens fijn slapen en uitgerust wakker worden? Begin dan met deze eenvoudige eerste stap en vul de checklist in. Wel eerlijk zijn, hè? Anders schiet je er niks mee op! ;) 
checklist Nachtrust Academy
50%
D


ownload de checklist nu!